top of page

EVENEMENTEN 2018

Dinsdag 24 januari 2018 Proefles ZITDANS te Klimmen

Op herhaaldelijk verzoek werd nog eens een proefles ZITDANS gegeven. Dit is een zeer vrolijke, maar ook leerzame zittende bewegingsvorm. Er waren verschillende geïnteresseerden. Getracht wordt om een nieuwe groep te vormen. Iedereen is dan ook van harte welkom op woensdag van 14.15-15.15 uur in "Op d'r Plats" - Houtstraat te Klimmen.

Zaterdag 27 januari 2018

Workshop teambuilding voor nieuwe Politieke Partij SAMEN1 te Bocholtz.

Zondag 28 januari 2018

Bezoek aan Country Line Dance Festival te Den Bosch. Zie ook Beeldmateriaal 2018!

Zondag 4 februari 2018

Ter ere van zijn verjaardag werden wij uitgenodigd in het Wokrestaurant te Sittard door de Chinese Arts BIG SONG. Deze uitnodiging namen wij natuurlijk graag aan. Wij hebben daar weer zeer interessante mensen ontmoet en HEERLIJK gegeten. Zie Beeldmateriaal 2018! 

Zaterdag 7 april en zondag 8 april Tai Chi Seminar Sporthal Bocholtz

Tai Chi Chuan school DRAGON CULTURE onder leiding van de twee grootmeesters Yanlong Li en Qiuping Li reisden af naar Bocholtz om aldaar een Tai Chi Seminar te geven in verschillende Tai Chi Chuan vormen. Onze Wim heeft daar aan deelgenomen - met groot genoegen - en was zeer onder de indruk van deze twee kundige en voorkomende mensen. Bijgaand onder beeldmateriaal 2018 enkele actiefoto's en een groepsfoto. Dank ook aan de kundige organisatie!

Zaterdag 14 april 2018 Country Line Dance middag Harmoniezaal Bocholtz

Dit jaar organiseerden wij nog eens een Country Line Dance middag in de Harmoniezaal te Bocholtz. Met 120 deelnemers zeer geslaagd te noemen!

Het was een gezellige ongedwongen middag waar 60 dansen gedanst werden...menige calorie verbrandt.

Dank aan alle medewerkers - ook achter de schermen - voor deze geslaagde middag. Zie beeldmateriaal 2018!

Dinsdag 29 mei 2018 Zitdans in Sporthal Bocholtz met jongeren

Op aanvraag van het jongerenwerk Impuls verzorgden wij een zitdansmiddag samen met de zitdansgroep SWOBS en jongeren uit de Gemeente Simpelveld in de Sporthal Bocholtz. Het werd een gezellige en sportieve middag. Oudste deelnemer was 88! en jongste deelnemer 8 jaar! Er werd goed samengewerkt, gezitdanst en gelachen. Voor herhaling vatbaar. In verband met de privacy wet werden er helaas geen foto's gemaakt. Dank aan jong en oud voor de inzet, samenwerking en gezelligheid.

Zondag 9 september 2018 Kunderhoes Voerendaal Country Line Dance

Het Kunderhoes bestaat 60 jaar en dat wordt gevierd op zondag 9 september a.s. Onder andere treden wij op met de Country Line Dance groep van SENSO te Voerendaal. Ons "home" is het Kunderhoes waar wij elke donderdag van 12.15-13.15 uur gezellig en gemotiveerd dansen. Onze demonstratie was SUBLIEM te noemen; alles liep op rolletjes en zelfs het publiek kregen we op de vloer. Iedereen harstikke bedankt voor de geweldige medewerking. Op de website van Senso Voerendaal zijn foto's te zien en ook op deze website onder Beeldmateriaal 2018.

NATIONALE BEWEEGWEEK van 16 september t/m 30 september 2018

In het kader van deze beweegweek zijn er bij alle groepen GRATIS PROEFLESSEN te volgen! VAN HARTE UITGENODIGD.....

Maandag 29 oktober 2018 optreden Hoeskamer Arensgenhout 

Met de Line Dance groepen uit Klimmen verzorgden wij een gezellige middag in de Hoeskamer Arensgenhout. Een geweldig mooie ontmoetingsplek gerund door vrijwilligers in Arensgenhout. Hier vinden iedere dag activiteiten plaats en om de zoveel tijd wordt ook een gezellige middag verzorgd voor alle belangstellenden. Wij - en ook alle aanwezigen - werden ontvangen met koffie en vlaai; gesponserd door een pas getrouwd stel! Ons optreden ging prima en ook de sfeer was heel goed te noemen. Het publiek deed goed mee en we komen graag nog eens terug. Dank weer aan alle deelnemers van de line dance groepen die dit mogelijk gemaakt hebben. Onder Beeldmateriaal 2018 enkele foto impressies. 

Dinsdag 27 november 2018 Zitdans met Jeugd Sporthal Bocholtz

Op uitnodiging van Naschoolse Opvang Bocholtz verzorgden wij een sportieve en gezellige ZITDANS activiteit met "Oud" en "Jong".

Met een groot gedeelte van onze Zitdans groep Bocholtz vertrokken wij naar de Sporthal Bocholtz waar wij samen met 16 jeugdigen een geweldige middag hadden.

Enthousiast werd meegedaan door alle deelnemers en we waren blij verrast door de spontaniteit hierbij! Wij hebben veel geleerd van de jeugdigen en visa versa. Voor herhaling vatbaar. Hieronder een foto van de Zitdansgroep.

Mensen alweer hartelijk bedankt... 

Woensdag 28 november Optreden Zorgcentrum Pius/ Hoensbroek

Ons jaarlijkse optreden in het Zorgcentrum was deze keer op een woensdagmiddag. Zoals gewoonlijk werden we weer zeer vriendelijk ontvangen en stond alles bereid. Ook de bewoners en andere belangstellenden waren in grote getale aanwezig De Line Dance groep van Hoensbroek was met 20 personen aanwezig en gaven weer een zeer mooie demonstratie. Na afloop was iedereen dan ook dik tevreden. Tot volgend jaar!

Helaas zijn er geen foto's, omdat onze hoffotograaf ziek was, en wij - verwend zoals we zijn - hier niet aan gedacht hebben. Aandachtspunt!!

KERSTAFSLUITINGEN 2018

Zoals gebruikelijk waren er ook dit jaar als afsluiting van het jaar in bijna alle groepen kerst- of eindejaarsafsluitingen. Het waren vaak bijzonder sfeervolle maar ook emotionele bijeenkomsten. Een terugblik als groep op mooie lessen en gebeurtenissen in de groep. Onder Beeldmateriaal 2018 een terugblik hierop. 

bottom of page