top of page

Evenementen 2015

Vrijdag 20 maart 2015

Bewegingsmarkt Gem. Huis "Op d'r Plats" Houtstraat te Klimmen.

Georganiseerd door Gemeente Voerendaal.

Demonstratie en workshop Line Dance en Tai Chi/ Chi Kung

Een zeer geslaagde middag!

Mede dankzij PALATIJN ouderensocieteit te Klimmen

en de Country Line groep van PALATIJN die een geweldig optreden lieten zien.

Mensen heel hartelijk bedankt voor jullie grote opkomst en inzet tijdens deze middag.

Er werden nieuwe aanmeldingen van de Line Dance ontvangen en

ook voor de Tai Chi Chi Kung was er veel belangstelling.

Er worden nieuwe groepen gestart! Zie Lesplaatsen!!

Vrijdag 17 april 2015

Tai Chi Chi Kung demo en workshop bij SGL te Waubach.

Het was een zeer gezellige en inspirerende avond.

Voor mij als lesgever spannend en ik ben erg dankbaar naar de deelnemers toe voor hun geweldige inzet.

Iedereen - zeer zeker ook de aanwezige vrijwilligers - waren erg bereidwillig om mee te doen en zo hebben wij samen een heel mooie avond beleefd.

Dank aan iedereen! Zie beeldmateriaal 2015.

Dinsdag 9 juni 2015

Optreden line dance groep PALATIJN in Kerkrade samen met zangeres Yreen uit Simpelveld. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn; maar ik wens de groep heel veel succes en vooral ook plezier. Het gaat beslist lukken!!

En hoe het is gelukt. Een daverend succes. Samen met zangeres Yreen Vervuurt van YREEN music werd er gedanst op 'lidjes va vrugger'. Zie beeldmateriaal 2015.

Dinsdag 16 juni 2015

Naar beweegtuin 'De Smidse' Kasteel Hoensbroeklaan met gymnastiekgroepen van Hoensbroek. Deze activiteit was vorig jaar heel goed bevallen en vandaar dat wij dit dit jaar nog eens herhalen. Het werd een mooie morgen - die met hulp van stagiaire Selma van Alcander ingevuld werd met bewegingsactiviteiten.

De morgen kan als geslaagd gezien worden. Iedereen was goed bezig en na afloop was er nog een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie/ thee.

Iedereen die hieraan meegewerkt heeft heel erg bedankt en tot volgend jaar!

Zie beeldmateriaal 2015.

Zondag 28 juni 2015

Demonstraties Line dance en Tai Chi op buurtfeest te Schaesberg - Beneluxstraat.

Line dance demo is om 13.30 uur en Tai Chi om 14.30 uur.

Gelukkig speelden de weergoden mee en konden wij 2 mooie demonstraties geven in Schaesberg. Iedereen die hieraan meegewerkt heeft, hartelijk dank; ook namens het buurtwerk. Zie beeldmateriaal 2015.

Donderdag 3 september 2015 BBQ Line Dance Klimmen

Georganiseerd door verschillende leden van de line dance club een gezellige avond met BBQ bij Miriam thuis in Hulsberg. Het werd een gezellige boel op een geweldige locatie. Bedankt voor de gastvrijheid Miriam! Ook dank aan Henny en Ton die de BBQ in goede banen leidden en ons verzorgden van het nodige lekkere eten. Zie beeldmateriaal 2015.

Zondag 20 september 2015

Gezellige middag georganiseerd door Socio PALATIJN Klimmen op het Drossaert van Limpensplein; met medewerking van Paul van Loo. In de pauze optreden van de line dance groep. Het was een geweldig geslaagde middag. Met dank aan de

dansers van PALATIJN en aan dhr. Paul van Loo. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Zie beeldmateriaal 2015.

Maandag 21 september 2015

Workshop en demonstratie line dance op openingsavond bij Zij Aktief te Schin op Geul. In samenwerking met PALATIJN line dance groep.

Een zeer geslaagde avond. De dames van Zij Aktief te Schin op Geul gingen met de voetjes van de vloer en reageerden enthousiast op de demonstratie en workshop line dance. Dank aan de PALATIJN line dance groep die ook nu weer in volle getale aanwezig waren en spontaan hun medewerking verleenden.

Helaas geen beeldmateriaal hiervan.

Zondag 27 september 2015

Nieuw Lotbroek Buurtfeest in de Prinsenstraat te Hoensbroek; met onder andere optreden van de Line Dance groep.

Ondanks de kleinere ruimte dan gewend, wisten wij toch een goed optreden ten beste te geven. De weergoden waren ons ook gelukkig dit jaar weer goed gezind en na afloop was er nog een gezellig samenzijn. DANK aan iedereen die aan dit geslaagd optreden meegewerkt heeft!

Zie Beeldmateriaal 2015.

Zaterdag 17 oktober 2015

Workshop Tai Chi op PARKSTAD ZORGBEURS te Kerkrade.

Een druk bezochte beurs, alwaar wij een workshop verzorgden die ook druk bezocht werd. We kwamen zelfs oude bekenden tegen, die enthousiast meegedaan hebben. We hopen volgend jaar ook hieraan onze bijdrage te kunnen leveren om zo mensen kennis te laten maken met deze eeuwenoude bewegingsleer!

bottom of page