New Lifestyle Vitaal - Beweging-Bewustzijn-Ontspanning


EVENEMENTEN 2019

Donderdag 24 januari 2019 Afsluiting Project: Wij zijn zelf het medicijn!

In de Burgerzaal van de Gemeente Landgraaf vond op donderdagavond de afsluiting plaats van het Project: Wij zijn zelf het medicijn! Dit project werd in de Gemeente Landgraaf in het jaar 2018 gelanceerd met als doel mensen bewust ervan te maken dat je zelf ook heel veel kunt doen om dementie of daaraan gerelateerde problematiek te voorkomen of vertragen. 
Een van de onderdelen daarvan is natuurlijk BEWEGEN. Vandaar dat wij ook op deze avond aanwezig waren met een infostand. 

Door Omroep Landgraaf werd een mooie video gemaakt; die via onderstaande link bekeken kan worden.
https://www.youtube.com/watch?v=VU0qxDk4EK8&t=40s

Zaterdag 26 januari 2019 Gezondheidsmarkt te Nieuwenhagen

Door de Gemeente Landgraaf wordt groot ingezet op Lichamelijk en Geestelijke GEZONDHEID van hun burgers. In samenwerking met WELSUN en andere zorgaanbieders werd dan ook op zaterdag 26 januari een Gezondheids markt georganiseerd in het Wijksteunpunt Sunplein te Nieuwenhagen.
Ook daar waren wij aanwezig met een uitgebreide infostand en een demonstratie Country Line Dance.
Wij hadden een geweldige dag, met veel belangstellende bezoekers en enthousiaste Line Dancers. Hiervoor onze grote dank!!
Wij hopen dat er wat bezoekers geïnspireerd zijn om te komen bewegen.

Door Omroep Landgraaf werd ook hier gefilmd en zijn 2 video's onder volgende link te bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=ZSUQzvAqskg&t=38s
https://www.youtube.com/watch?v=uLEhwbBtp-0&t=775s

Tevens foto's onder Beeldmateriaal 2019

Vrijdag 8 februari 2019 Zitdans op Calshof te Schaesberg

Op uitnodiging van Wijksteunpunt Calshof werd door ons met bewoners, Radar en andere belangstellenden enkele zitdansen gedanst in het kader van VALENTIJNSDAG. Er was een gezellige sfeer - mede dankzij personeel en geweldige DJ - aldaar aanwezig. Een 3-tal zitdansen werden vol verve meegedaan en wij waren dan ook blij verrast door zoveel enthousiasme.
Dank aan bewoners en personeel voor het meedoen!

Carnaval 2019

In de Country Line Dance en Gymnastiek groepen wordt elk jaar extra aandacht geschonken aan Carnaval; een Limburgs cultuurevenement. Ieder jaar is het weer verrassend in welke outfit iedereen komt en hoe we langzaam maar zeker in de carnavalistische sfeer komen....
Onder Beeldmateriaal 2019 wat sfeermomenten.

Burgerij Klimmen 28 mei 2019 Country Line Dance middag

Door Burgerij Klimmen werd in het kader van de Zomerfeesten Gemeente Voerendaal een gezellige Country Line Dance middag georganiseerd. Men kon GRATIS eten en dansen op de live muziek van DJ Benny. Ook de Country Line groepen van Socio Palatijn / Klimmen waren aanwezig met een demonstratie maar vooral ook om de aanwezigen te inspireren om te dansen...en dat werd er gedaan! De dansvloer was overvol; zoals te zien is bij het Beeldmateriaal 2019. En het was gezellig! Voor herhaling vatbaar. Dank aan de organisatie hiervoor.

Zorgboerderij Ransdaal 26 juni 2019

Op uitnodiging van de Zorgboerderij Ransdaal verzorgen de Country Line Dance groepen van Socio Palatijn Klimmen een gezellige middag voor de bewoners en personeel van de Zorgboerderij. Met enige scepsis vertrokken wij die middag gezamenlijk naar de Zorgboerderij - aangezien het die dag zeer warm was! Ons programma werd enigszins aangepast naar de hitte (wat meer drinkpauzes), maar terugkijkend was het een zeer geslaagde middag. De bewoners kwamen ook nog met de voetjes van de vloer en er werd luidkeels meegezongen. Wij (de dansers) werden uitmuntend verzorgd op de Zorgboerderij met eten en drinken en zelfs voor iedereen een klein presentje. Dank hiervoor en dank aan de dansers voor hun enorme inzet. Zie Beeldmateriaal 2019! 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint